fbpx

Tandlægeskræk

Er du skræmt af opholdet i tandlægestolen?

Tandlægeskræk

Vi forebygger tandlægeskræk ved at vise omsorg og være meget opmærksomme på at fortælle, hvad der sker undervejs i din tandbehandling. Vi tilbyder derfor effektive og bekvemmelige bedøvelser. Vi tilbyder også en beroligende pille, inden din behandling sættes i gang.

Hos Tandklinik Nørregade bruger vi mange ressourcer på, at du får en god og tryg oplevelse. Igennem en behagelig snak om dine tanker og bekymringer om din angst for tandlægebesøget, sammensætter vi et forløb, der passer til dine behov for tandbehandling.

Hos os er patienten altid i fokus

Du kan altid spørge ind til din tandbehandling og bremse den, hvis du er i tvivl om, hvad der foregår eller bliver utryg i behandlingssituationen.

Vi er opmærksomme på din tandlægeangst

I mange tilfælde laver vi en aftale med dig som patient om, at du kan give os et signal. Det kan f.eks. være ved at række en hånd i vejret, hvis man har behov for en pause. Der findes en lang række metoder, og du er velkommen til at komme med din helt egen. Vi er opmærksomme på tandlægeangst, da et godt behandlingsresultat ofte skyldes, at både patient og behandler føler sig trygge og tilpas i en given behandlingssituation.

Tandlægeforeningen har opstillet en række råd til dig, som lider af tandlægeskræk. Dem kan du finde her.

Se også nedenstående video med 5 tips til et mere behageligt tandlægebesøg.

Call Now Button