fbpx

Tandlægeskræk

Er du skræmt af opholdet i tandlægestolen?

En smertefri behandling

At yde en smertefri behandling ligger os meget på sinde. Vi forebygger tandlægeskræk ved at vise omsorg og være meget opmærksomme på at fortælle, hvad der sker undervejs i din tandbehandling. Vi tilbyder derfor effektive og bekvemmelige bedøvelser eller en beroligende pille, inden din behandling sættes i gang.

Hos Tandklinik Nørregade bruger vi mange ressourcer på, at du får en god og tryg oplevelse, når du besøger tandlægen. Igennem en behagelig snak om dine tanker og bekymringer om din angst for tandlægebesøget, sammensætter vi et forløb, der passer til dine behov for tandbehandling.

Hos os er patienten altid i fokus

Forud for din behandling planlægger vi et forløb, som passer til dine ønsker og behov, så du altid er i kontrol over dit behandlingsforløb. Du kan altid spørge ind til din behandling og bremse den, hvis du er i tvivl om, hvad der foregår eller er utryg i behandlingssituationen.

Vi er opmærksomme på tandlægeangst

I mange tilfælde laver vi også en aftale med patienten om, at vedkommende kan give signal, f.eks. ved at række en hånd i vejret, hvis man har behov for en pause. Der findes en lang række metoder, og du er velkommen til at komme med din helt egen. Vi er opmærksomme på tandlægeangst, da et godt behandlingsresultat ofte skyldes, at både patient og behandler føler sig trygge og tilpas i en given behandlingssituation.

Vi tager desuden imod patienter fra Maribo, Bandholm, Rødby, Nakskov og resten af Lolland Kommune.

Om os - Tandklinik Nørregade: Tandlæge i Maribo, Lolland
Call Now Button