fbpx

Ny patient

Søger du tandlæge?

Hvad kan vi gøre for dig som ny patient? 

Ønsker du at være ny patient hos os? Du er velkommen! Vi har åben for patienttilgang for alle. Kontakt endelig klinikken, hvis du ønsker en ny tandlæge. Vi står klar med åbne arme på Nørregade i Maribo til at tage imod dig.
De fleste vil nok mene, at de godt kan finde sjovere ting at tage sig til end at gå til tandlægen. Men når nu man skal, så kan man lige så godt finde en dygtig og sød en af slagsen. Vi ved godt, at et besøg hos tandlægen ikke er det sjoveste, men vi vil gerne bidrage til, at du kommer fra klinikken med så blid en behandling som muligt. Vores mål er, at din tandsundhed er så god, at du kun kommer til os, når du skal have foretaget forebyggende behandlinger. F.eks. en god rensning 1-2 gange om året.

En både sød og dygtig tandlæge

Det handler om at vælge en tandlæge, som du har tillid til, og hvor du føler dig tryg i tandlægestolen og på klinikken. Vi ved godt, at det for nogle kan være lidt skræmmende at gå til tandlæge. Derfor er det vigtigt for os at yde en så smertefri behandling som muligt. Vi prøver at afhjælpe tandlægeskræk ved at vise omsorg og fortælle, hvad der sker både før og undervejs i din tandbehandling. Vi tilbyder derfor også sikre, effektive og beroligende midler, inden din behandling sættes i gang.

Vi følger tæt med i den nyeste udvikling inden for tandlægefaget. Vi investerer løbende i nyt udstyr, så du modtager en behandling i overensstemmelse med nye retningslinjer og omsorgsfulde behandlingsmetoder.

Spørg, hvis du er i tvivl! 

Hos os er du altid i fokus. Forud for din behandling planlægger vi et forløb, som passer til dine ønsker og behov. Herved er du altid i kontrol over dit behandlingsforløb. Det er vigtigt for os, at du føler dig så tryg, at du ikke tøver med at spørge ind til din behandling. Nye patienter, lige så vel som gode gamle patienter, er altid velkomne hos os!

Call Now Button