Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/tandklinik-noerregade.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3624
Ny patient - Tandklinik Nørregade: Tandlæge i Maribo, Lolland

Ny patient

Søger du tandlæge i Maribo eller på Lolland?

På klinikken foretages alt fra enkeltopgaver til større helhedsløsninger.
Din behandling foregår i tæt dialog med os, og vi udarbejder altid et økonomisk overslag i forbindelse med større behandlinger, så du ved, både hvad der kommer til at ske, og hvad det kommer til at koste. Ingen dårlige overraskelser – hverken på den ene eller anden måde.

Hvad kan vi gøre for dig? 

De fleste vil nok mene, at de godt kan finde sjovere ting at tage sig til end at gå til tandlægen. Men når nu man skal, så kan man lige så godt finde en dygtig og sød en af slagsen. Vi ved godt, at et besøg hos tandlægen ikke er det sjoveste, men vi vil gerne bidrage til, at du kommer fra klinikken med så blid en behandling som muligt. Og vores mål er, at din tandsundhed er så god, at du kun kommer til os, når du skal have foretaget forebyggende behandlinger – som en god rensning 1-2 gange om året.

En både sød og dygtig tandlæge

Det handler om at vælge en tandlæge, som du har tillid til, og hvor du føler dig tryg i tandlægestolen og på klinikken. Vi ved godt, at det for nogle kan være lidt skræmmende at gå til tandlæge. Derfor er det vigtigt for os at yde en så smertefri behandling som muligt. Vi prøver at afhjælpe tandlægeskræk ved at vise omsorg og at fortælle, hvad der sker både før og undervejs i din tandbehandling. Vi tilbyder derfor også sikre, effektive og beroligende midler inden din behandling sættes i gang.

Vores klinik er indrettet i lyse og venlige lokaler, hvilket gør atmosfæren afslappet og rolig. Vi følger tæt med i den nyeste udvikling inden for tandlægefaget og investerer løbende i nyt udstyr, så du modtager en behandling i overensstemmelse med nye retningslinjer og omsorgsfulde behandlingsmetoder.

Spørg, hvis du er i tvivl! 

Hos os er du altid i fokus. Forud for din behandling planlægger vi et forløb, som passer til dine ønsker og behov – så er du altid i kontrol over dit behandlingsforløb. Det er vigtigt for os, at du føler dig så tryg, at du ikke tøver med at spørge ind til din behandling. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til behandlinger, ønsker at bestille tid, eller hvis du gerne vil flyttes over til os.

Call Now Button