fbpx

Patienter fra Lolland Kommune

Søger du tandlæge i Lolland Kommune?

Hos Tandklinik Nørregade i Maribo er vi så heldige, at vi er placeret i Lolland Kommune. Vi tager derfor også glædeligt imod nye patienter fra hele Lolland Kommune.

Lolland Kommune

Vi er hos Tandklinik Nørregade meget glade og stolte af at være en del af Lolland Kommune. Lolland Kommune tilbyder nogle af landets billigste boliger, der findes over 17.000 arbejdspladser i Lolland Kommune og det er alt sammen placeret i naturskønne omgivelser – uden at være langt væk fra alt andet. Du kan både komme til København og Tyskland, uden at det behøver at være en dagsudflugt. Lolland Kommune er derudover med i kampen om at blive “Danmarks VILDESTE Kommune” – en konkurrence om at udvikle de bedste biodiversitetsprojekter, som Miljøministeriet står bag.

Med andre ord er Lolland Kommune en kommune med mange muligheder og en kommune i vækst.

Lokalsamfundet i Lolland Kommune

I Lolland Kommune er vi så heldige, at der ikke er langt mellem vores idylliske byer.

Kommer du fra Nørreballe er der kun 7 km til vores tandlægeklinik i Maribo. Er du fra Bandholm er der 9 km, Holeby 10 km, Rødby 13 km, Søllested 18 km og Rødbyhavn 19 km.

Du kan derfor nemt have tandlæge os på Nørregade i Maribo, hvis du bor i andre byer rundt omkring i Lolland Kommune.

Ny patient fra Lolland Kommune

Søger du efter ny tandlæge? Måske er du tilflytter til Lolland Kommune, eller måske ønsker du blot at skifte tandlæge? Hvad enten grunden er, så er du fra Lolland Kommune mere end velkommen hos os på Tandklinik Nørregade – og vi vil se frem til at møde dig ved tandlægestolen.

Hvad kræver det at skifte tandlæge? 

Alt det praktiske omkring et tandlægeskifte behøver du ikke bekymre dig om – det ordner vi! Alt du skal gøre, er blot at medbringe dit sygesikringskort første gang du besøger vores tandlægeklinik. På den måde kan vi indskrive dig i vores journalsystem. Tager du nogle former for medicin, må du ligeledes meget gerne medbringe dit medicinkort eller fortælle os om det første gang du besøger os. På den måde kan vi se, om der noget, vi skal tage højde for, når vi behandler dig på tandklinikken.

 

Kontakt os lige her, hvis du ønsker at skifte tandlæge til os. Vi glæder os til at møde dig!

Call Now Button