fbpx

Tandblegning

Hvidere tænder

Tandblegning

Hvordan får jeg hvidere tænder? Det er et spørgsmål, vi ofte får stillet som tandlæger. Som vi alle ved, er et pænt smil og tandsæt en vigtig del af ens udseende. Ligeså øges ens selvopfattelse, når man er tryg ved at vise sit smil frem. Hos Tandklinik Nørregade vejleder vi dig i almen tandsundhed og informerer dig om dine muligheder for at få et attraktivt smil.

Som tandlæge skelner vi også mellem nødvendige og ikke nødvendige behandlinger set i forhold til dit tandsæt og dets behov. I tilfælde af sunde og stærke tænder, vil vi ikke altid anbefale, at du får bleget dine tænder. Det skyldes, at for mange kosmetiske behandlinger på dine tænder kan ødelægge tændernes funktion.

Læs Tandlægeforeningens anbefalinger her.

Hvorfor bliver mine tænder gule eller får misfarvninger? 

Mange af vores patienter spørger ofte, hvorfor deres tænder ikke er hvide hele livet. Misfarvning eller gule tænder er en naturlig del af det at blive ældre. I forhold til misfarvninger, er cigaretter, rødvin og kaffe de største syndere. Også produkter med et højt syreindhold kan medvirke til misfarvning af dine tænder. Derfor bør du undgå disse, da syre i større mængder ikke er godt for din tandsundhed.

Naturligt slides din emalje, det tynde lag på tanden, som beskytter dine tænder. Dette er også aktuelt, hvis dine tænder har gamle fyldninger, eller hvis dine tænder sidder tæt i dit tandsæt, hvor børsten får fjernet skidt.

Tandblegning – hvad er det? 

En tandblegning er en behandling, som foretages på klinikken. Vi anvender et blegningsmiddel, som trænges ind i tanden og fjerner eventuelle misfarvninger. Vi tager også altid et billede af dine tænder før og efter behandlingen. Det er din garanti for god behandling. Vi anbefaler, at man i første omgang får foretaget en almindelig tandrensning af vores tandplejer. En tandrensning kan med fordel fjerne skidt og herved en mulighed for at få hvidere tænder.

Kontakt klinikken for at høre mere om tandblegning eller for at høre om dine muligheder.

 

Print eller læs mere om tandblegning her!

Call Now Button