fbpx

Personalet

Hvem er vi?

Nedenfor kan du se vores personale på Tandklinik Nørregade i Maribo, Lolland. De står alle klar til at byde dig velkommen på klinikken og give dig den bedste behandling. Vores mål er at bevare eller skabe et velfungerende og smukt tandsæt, som varer livet igennem.

Vi bestræber os på, at klinikken, ud over et fagligt højt niveau, også kendes for venlighed, god atmosfære og godt humør. Dette afspejler sig naturligvis i vores kompetente personale.

Vores personale glæder sig til at se dig på klinikken i Maribo, Lolland!

Tandlæge og Klinikejer Andrej hos Nørregade Tandklinik i Maribo

Klinikejer og tandlæge Andrej Srdoc

Andrej er uddannet i 1999 fra Medical University Rijeka – Dental school, og fungerer som tandlæge og klinikejer hos Tandklinik Nørregade i Maribo på Lolland. Herudover er han uddannet implantattandlæge fra Gide/UCLA Los Angeles i 2013.

Han er en smilende og rolig tandlæge, som værdsætter den nære relation til patienterne. Som tandlæge giver han et behageligt førstehåndsindtryk.

Han har stor erfaring med almene og mere komplicerede behandlinger med specielt fokus på at yde en nænsom og omsorgsfuld behandling.

Andrej ser frem til at byde dig velkommen på klinikken i Maribo.

Tandlæge Camilla Hansen hos Nørregade Tandklinik i Maribo

Tandlæge Camilla Hansen

Tandlæge Annika Bawa

Annika er uddannet i 2022 fra Københavns Universitet. Hun har gennem studiet været involveret i forskning, og med fagligheden i spidsen, har hun stort fokus på at patienterne føler sig trygge i tandlægestolen. Annika arbejder sammen med vores klinikassistent Meldina.

Tandklinikassistent Inga hos Nørregade Tandklinik i Maribo

Tandklinikassistent Inga Juul Pedersen

Klinikassistent Inga Juul Pedersen arbejder sammen med Camilla, og har været ansat på klinikken i Maribo i flere år. Inga har stor erfaring med de forskellige behandlinger, som klinikken foretager. Desuden yder Inga vejledning og rådgivning til patienterne.

Klinikassistent Dina hos Nørregade Tandklinik i Maribo

Tandklinikassistent Dina Krogh-Havskjær

Klinikassistent Dina Krogh-Havskjær arbejder sammen med Andrej, og har været ansat på tandklinikken i Maribo i flere år. Dina har stor erfaring med de forskellige behandlinger, som klinikken foretager. Dina er god til at yde omsorg til patienter og er med til at skabe trygge omgivelser for behandlingen. Desuden yder Dina vejledning og rådgivning til patienterne.

Klinikassistent Meldina Kartal hos Nørregade Tandklinik i Maribo

Tandklinikassistent Meldina Kartal

Klinikassistent Meldina arbejder sammen med Andrej og Camilla. Hun har været ansat siden 2018. Hun  renser hovedsageligt tænder på patienterne og vejleder og rådgiver dem.

Receptionist Pia hos Nørregade Tandklinik i Maribo

Receptionist Pia Bjørn Andersen

Receptionist Pia Bjørn Andersen står altid klar med et smil til at hjælpe patienter på klinikken i Maribo. Hun tager imod telefonopkald, besvarer mails og rådgiver patienter inden for ansøgninger til kommuner og forsikringsselskaber.

Call Now Button