fbpx

Personalet

Hvem er vi?

Nedenfor kan du se vores personale på Tandklinik Nørregade i Maribo, Lolland. De står alle klar til at byde dig velkommen på klinikken og give dig den bedste behandling. Vores mål er at bevare eller skabe et velfungerende og smukt tandsæt, som varer livet igennem.

Vi bestræber os på, at klinikken, ud over et fagligt højt niveau, også kendes for venlighed, god atmosfære og godt humør. Dette afspejler sig naturligvis i vores kompetente personale.

Vores personale glæder sig til at se dig på klinikken i Maribo, Lolland!

Personalet - Klinikejer og tandlæge Andrej - Tandklinik Nørregade: Tandlæge i Maribo, Lolland

Klinikejer og tandlæge Andrej Srdoc

Andrej er uddannet i 1999 fra Medical University Rijeka – Dental school, og fungerer som tandlæge og klinikejer hos Tandklinik Nørregade i Maribo på Lolland. Herudover er han uddannet implantattandlæge fra Gide/UCLA Los Angeles i 2013.

Han er en smilende og rolig tandlæge, som værdsætter den nære relation til patienterne. Som tandlæge giver han et behageligt førstehåndsindtryk.

Han har stor erfaring med almene og mere komplicerede behandlinger med specielt fokus på at yde en nænsom og omsorgsfuld behandling.

Andrej ser frem til at byde dig velkommen på klinikken i Maribo.

Personalet - Tandlæge Palle - Tandklinik Nørregade: Tandlæge i Maribo, Lolland

Tandlæge Palle Greven

Tandlæge Palle Greven foretager almindelige tandbehandlinger, krone- og brobehandlinger samt større rekonstruktioner af biddet. Palle har særlig interesse for kirurgi så som fjernelse af visdomstænder, rodspidsoperationer, paradontoseoperationer samt isættelse af implantater.

Palle hjælper og rådgiver andre tandlæger med kirurgiske operationer, er medlem af bestyrelsen for KIBO (Kollegial Implantatgruppe) og aktivt medlem af både Dansk Selskab for Studiet af Paradontologi og Dansk Selskab for Klinisk Oral Fysiologi. Palle følger den nyeste udvikling inden for faget tæt og deltager derfor med jævne mellemrum i kurser både i Danmark og udlandet.

Foto af medarbejder på vej

Tandlæge Zahra Almarhoun

Personalet - Tandklinikassistent Inga - Tandklinik Nørregade: Tandlæge i Maribo, Lolland

Tandklinikassistent Inga Juul Pedersen

Klinikassistent Inga Juul Pedersen arbejder sammen med Andrej, og har været ansat på klinikken i Maribo i flere år. Inga har stor erfaring med de forskellige behandlinger, som klinikken foretager. Desuden yder Inga vejledning og rådgivning til patienterne.

Personalet - Tandklinikassistent Dina - Tandklinik Nørregade: Tandlæge i Maribo, Lolland

Tandklinikassistent Dina Krogh-Havskjær

Klinikassistent Dina Krogh-Havskjær arbejder sammen med Louise Vilhelmsdal, og har været ansat på tandklinikken i Maribo i flere år. Dina har stor erfaring med de forskellige behandlinger, som klinikken foretager. Dina er god til at yde omsorg til patienter og er med til at skabe trygge omgivelser for behandlingen. Desuden yder Dina vejledning og rådgivning til patienterne.

Personalet - Tandklinikassistent Anne - Tandklinik Nørregade: Tandlæge i Maribo, Lolland

Tandklinikassistent Anne Jensen

Klinikassistent Anna Jensen arbejder sammen med Nebras Shawkat. Anna har været ansat på klinikken i 7 år. Anna har erfaring med de forskellige behandlinger, som klinikken foretager. Desuden yder Anna vejledning og rådgivning til patienterne.

Personalet - receptionist Pia - Tandklinik Nørregade: Tandlæge i Maribo, Lolland

Receptionist Pia Bjørn Andersen

Receptionist Pia Bjørn Andersen står altid klar med et smil til at hjælpe patienter på klinikken i Maribo. Hun tager imod telefonopkald, besvarer mails og rådgiver patienter inden for ansøgninger til kommuner og forsikringsselskaber.

Call Now Button