fbpx

Om os

Hvem er vi på Tandklinik Nørregade?

Vores moderne klinik er indrettet i lyse og venlige lokaler. Dette gør atmosfæren afslappet og rolig. Vi pryder os af et højt fagligt niveau, det sødeste personale og af at være det mest oplagte valg, når du skal finde en lokal tandlæge i Maribo på Lolland.

Vi følger tæt med i den nyeste udvikling inden for faget og investerer i nyt udstyr i forhold til vores behandlingsmæssige overbevisning.

Vores mål er at bevare eller skabe et velfungerende og smukt tandsæt, som varer livet igennem. Vi bestræber os på, at klinikken, ud over et fagligt højt niveau, kendes for venlighed, god atmosfære og godt humør. Vi vil gerne være din fortrukne tandlæge – både i Maribo og på Lolland.

På klinikken foretages alt fra enkeltbehandlinger til større helhedsløsninger. Behandlingen foregår altid i tæt dialog med patienten. Vi udarbejder altid et økonomisk overslag i forbindelse med større behandlinger. Således får du ikke nogen grimme oplevelser i forbindelse med regningen og betalingen. Du kan læse mere her.

Vi glæder os meget til at tage imod dig på vores klinik i Maribo, Lolland.

Det lokale valg: Tandlæge i Maribo, Lolland

Der er mange gode tandlæger på Lolland og i Maribo. Men hvis du leder efter en ny tandlæge, så er Tandklinik Nørregade i Maribo et godt valg. Vi sørger nemlig for, at der både er et højt fagligt niveau på klinikken og en god atmosfære med venligt og imødekommende personale.

Det er vigtigt at vælge en tandlæge, som du har tillid til og føler dig tryg ved. Vi vejleder dig i et forståeligt sprog og forklarer dig, hvilke muligheder du har. Vi informerer løbende om, hvad der skal ske. Hvis du alligevel er i tvivl om noget, kan du altid spørge os. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Vi ønsker kun det bedste for vores patienter, så vi tager os af din tandsundhed og sørger for, at du også får en god oplevelse i tandlægestolen.

Vi byder dig hjertelig velkommen på klinikken i Maribo, Lolland.

Åbningstider

 

Mandag: 08.00 – 16.00

Tirsdag: 08.00 – 16.00

Onsdag: 08.00 – 16.00

Torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 13.00

Call Now Button