fbpx

Akut tandpine

Akut tandpine! Har du tandsmerter?

Akut tandpine kan opstå af flere grunde. Det er vigtigt, at du kontakter os, hvis du pludselig får tandpine, og så kan vi sammen finde årsagen.
På klinikken foretages alt fra enkeltopgaver til større helhedsløsninger. Behandlingen foregår altid i tæt dialog med patienten, og vi udarbejder altid et økonomisk overslag i forbindelse med større behandlinger.

At kunne yde smertefri behandling ligger os meget på sinde. Vi forebygger tandlægeskræk ved at vise omsorg og være meget opmærksomme på at fortælle, hvad der sker undervejs i behandlingen. Vi tilbyder effektive bedøvelser og eventuelt en beroligende pille inden behandlingen.

Blandt de mange tandlæger på Lolland og i Maribo, er Tandklinik Nørregade et sikkert valg.

Tandklinik Nørregade tager også imod patienter fra:

Vi anbefaler, at du kontakter os, hvis du føler ubehag i dit tandsæt og har brug for en akut tandlæge til at lindre dine tandsmerter. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Hvad enten du har et hul i tanden, en knækket tand, en flækket tand, ømme tænder, rådne tænder eller løse tænder, er vi klar på klinikken til at hjælpe dig. Vi er en tandlæge i Maribo, hvor du hurtigt får skabt tillid til din behandler og føler dig tryg i tandlægestolen.

Hvad gør jeg ved akut tandpine?
Ved en lettere tandpine kan smertestillinde tabletter (håndkøbsmedicin) hjælpe på kort sigt, bl.a. panodil og ipren (læs indlægsseddel). Vi anbefaler også, at du kontakter tandlægen, så snart du føler ubehag i dit tandsæt. Tiden fra smertens opståen til tidspunktet, hvor du kontakter tandlægen, kan have stor betydning for den behandling, der skal laves hos tandlægen.

Call Now Button